miércoles, 2 de abril de 2014

"Cómo creamos Internet", un llibre d'Andreu Veà

Andreu Veà presenta la seva obra “Cómo creamos Internet”, que publica d’editorial Península. L’obra, que explica la història d’Internet, és fruit de 20 anys de treball i recull el testimoni de més de 300 entrevistes personals a més de ser un treball de recerca dut a terme arreu del món. D’acord amb Veà: "La història d'Internet ens ensenya l'enorme potencial que té interconnectar la intel·ligència humana de forma oberta”. Per la seva banda, Vint Cerf, científic i vicepresident de Google, considerat un dels "pares" d'Internet ha manifestat que es tracta d’un llibre de referència on es troben les aportacions de 800 inventors i on es descobreix situacions inèdites; en les seves paraules “espero que sigui tan útil i interessant per a altres persones com ho ha estat per a mi”.


Nascut a Sant Feliu de Guíxols (Girona) el 6 d'abril de 1.969, Andreu Veà és president de la Internet Society (ISOC-ES), doctor enginyer en Telecomunicacions (especialitat Internet),  enginyer superior en Electrònica i màster en Gestió de Tecnologies de la Informació.  Actualment contribueix al llançament i implantació d'empreses espanyoles de base tecnològica a Silicon Valley i és "eminent expert", representant a Espanya com a seleccionador nacional i com a jurat global en els World Summit Awards, els premis globals d'Internet i d'aplicacions mòbils de la UNESCO. 

D’acord amb Andreu Veà, “mirant el futur, Internet té un munt de reptes, alguns d'ells complicats, com els relatius a la privacitat i la seguretat, i d'altres relacionats amb l'objectiu d'arribar a tots els racons del planeta per esdevenir eina de coneixement, formació i progrés econòmic i social”.  Andreu Veà està vinculat al nostre col·legi a través del seu pare, el veterà professor mercantil Joaquim Veà Bosch, col·legiat des del 1951. Des del Col·legi en recomanem la lectura. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario