lunes, 3 de marzo de 2014

19 de març: “El núvol al servei de la teva empresa”

Reduir costos pujant aplicacions al núvol? De ben segur és una decisió a la qual les empreses actuals s’encaren. Aquesta sessió organitzada pel Col·legi, doncs, va dirigida a professionals que es plantegen migrar a una solució de núvol -cloud computing- pel treball en equip o per a la col·laboració entre professionals i empreses. Encara no t’has apuntat a la sessió del proper dimecres 19 de març?



Tota empresa, amb les seves particularitats (dimensió, mercat i localització), necessita implementar els conceptes del cloud (serveis en el núvol) d'una forma diferent i personalitzada. Saber adaptar les solucions a les necessitats sense córrer el risc de gastar més diners del necessari es converteix ara en una qüestió crucial. El ponent serà Lluís Oncins, consultor d’Unired (empresa associada de Google), que abordarà els dos elements clau a l'hora d'adoptar una solució al núvol: la seguretat i la confidencialitat. 

La sessió tindrà lloc dimecres 19 de març, de 17.00 a 19.00 hores, a l’Auditori del Col•legi – c/ Moià, 1, 3ª planta (cantonada c/ Tuset 3). L'entrada és lliure als col•legiats i la reserva prèvia és imprescindible, ja que les places limitades.

Programa complet

Inscripció

No hay comentarios:

Publicar un comentario