lunes, 13 de enero de 2014

El Col·legi ha assistit a la recepció del Príncipe de Asturias


El Príncipe de Asturias ha rebut el 9 de gener al Palacio de la Zarzuela a una delegació de la Confederación Española de Directivos y Ejecutivos(CEDE) encapçalada pel seu president, Isidro Fainé. Per la seva banda, Lluís Mas Villellas, president de la Secció d’Empresa del Col•legi ha assistit a la recepció, en representació del Col•legi de Titulats Mercantils i Empresarials i de l’Associació de Directius-Titulats Mercantils i Empresarials (ADE&TME), que forma part de la CEDE (Confederación Española de Ejecutivos y Directivos).


El Príncipe de Asturias, que ha presidit les Jornadas y Congresos de laConfederación en anteriors edicions, ha rebut de mans del president de CEDE el llibre de ponències de la Jornada de Directivos, celebrada a Málaga el passat novembre sota el lema “Estratègies per a la recuperació. El valor del directiu”. La Jornada va tenir lloc al Palacio de Ferias y Congresos de Málaga amb la participació de més de 1.500 directius. 

En la seva intervenció, Isidro Fainé ha destacat el gran talent dels directius espanyols com a  “motor del país”.Per al president de CEDE, “2013 ha estat un any de transició des de la desconfiança a laconfiança” i ha afirmat que “aquest any 2014 continuarà el camí de la recuperació”. A més, Isidro Fainé ha fet èmfasi en l’èxit del’acte organitzatamb els futurs directius i el reconeixement als principals executius i empreses de la zona que va tenir lloc a la vigília de la Jornada. 

També han assistit a la recepció membres de la Junta Directiva de CEDE iels patrocinadors institucionals de la Jornada de Directivos, representats per l’alcalde de Málaga i el president de la Diputación de Málaga. 

La Jornada, cita anual dels directius espanyols, va comptar amb la participació de destacats líders polítics i empresarials que van assenyalar, amb moderat optimisme, els primers indicis de recuperació econòmica a Espanya. Alguns ponents destacats van ser l’ex-president del Govern, Felipe González, el president de Telefónica, César Alierta, i Rosa García, presidenta de Siemens España.

La Confederación Española de Directivos y Ejecutivos(CEDE) és l’entitat de representació al directiu, actor fonamental de la gestió i desenvolupament empresarial. Fundada el 1997 té com a objectiu principal agrupar a diferents associacions dedirectius i dotar-les d’una representació en consonància amb la rellevant funció que desenvolupen. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario