jueves, 28 de noviembre de 2013

Jornada concursal amb vocació social


El proper dilluns 2 de desembre, el Col·legi organitza “Efectes del concurs en les relacions laborals”, una jornada professional que en aquesta ocasió té també una finalitat social. La crisi econòmica està colpejant a molts sectors i ha provocat que milers de persones necessitin ajuda bàsica per subsistir.



Amb els recursos recaptats per aquesta activitat formativa, el Col·legi s’adhereix a la campanya  “Gran recapte d’aliments”, que promou el Banc d’Aliments els dies 29 i 30 de novembre. El Col·legi destinarà tots els beneficis nets recaptats de l’acte íntegrament al BANC dels ALIMENTS.

Per aquest motiu, us recomanem especialment l’assistència a aquesta jornada, ja que de ben segur serà profitosa a nivell de contingut com també pel fet de que ajudareu als més de 250.000 ciutadans de Catalunya que no tenen cap mena de recursos.

El preu és de 100 euros, preu únic per a col·legiats i no col·legiats. La direcció tècnica de la jornada anirà a càrrec d’Alfred Albiol i Paps, professor de Dret Mercantil de la Universitat de Barcelona i vicepresident del Registro de Expertos en  Economia Forense (REFOR) del Consejo General de Economistas.

La jornada tindrà lloc el dia 2 de desembre de 2013, de 16.00 a 20.00 hores, a l’Auditori del Col·legi – c/ Moià 1, 3ª planta (cantonada Tuset 3).

Esperem que aquesta iniciativa es vegi traduïda amb la vostra assistència i solidaritat en aquesta causa extraordinària.

Gràcies per la vostra col·laboració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario