domingo, 27 de octubre de 2013

Èxit del 9è Fòrum Concursal: alta participació i qualitat en les ponències

Més de 350 experts del camp de l'administració concursal han assistit al 9è Fòrum Concursal, celebrat els dies 23 i 24 d'octubre de 2013 i organitzat pel Col•legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona. Titulats mercantils i empresarials, advocats, economistes, auditors de comptes i també jutges i secretaris de l'àmbit mercantil, professionals tots ells que intervenen en els procediments concursals s’han reunit a l'Hotel Catalonia Plaza de Barcelona.


Els objectius del 9è Fòrum Concursal han estat recollir les opinions dels experts en relació a la necessitat i abast de la pràctica concursal quotidiana, com afecta al procés concursal i com afecta a l’actuació professional dels administradors concursals. Les dues jornades es consideren una cita indispensable en l'àmbit concursal  i una bona oportunitat d'ampliar la formació continuada necessària que exigeix la normativa canviant del sector. En definitiva, ha estat una oportunitat excel·lent com a punt de trobada dels professionals de la mà de reconeguts experts.

La jornada, en la qual han intervingut dotze jutges de l’àmbit mercantil, un secretari judicial i el president de la secció 15 de l'Audiència Provincial de Barcelona, s'ha desenvolupat a través de ponències eminentment pràctiques i dinàmiques, enfocades amb una clara participació activa dels assistents.



No hay comentarios:

Publicar un comentario