miércoles, 12 de junio de 2013

El Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona participa en el V Congrés d’ACCID

El degà del Col•legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona, Eduard Soler, ha assistit a la inauguració del V Congrés de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) com a representant dels professionals col•legiats.



El V Congrés d’ACCID és una trobada de professionals, acadèmics, empreses i Administració Pública amb els objectius de presentar nous desenvolupaments en matèria comptable i de direcció i fomentar l’intercanvi d’idees i experiències entre el món acadèmic i el món empresarial professional. A més de donar a conèixer la investigació que es porta a terme i els diferents grups de recerca existents en aquests àmbits, per tal d’impulsar-los.

Des dels Empresistes s’ha convidat als professionals del sector a la participació al Congrés per treure el màxim profit d’aquesta trobada, tant per les idees que s’hi ha aportat com per la informació rebuda.

La conferència de cloenda del Congrés ha estat pronunciada per Jordi Gual, economista en cap de La Caixa i professor de l’IESE, que ha fet una interessant descripció de les causes i abast de la crisi econòmica mundial i ha apuntat les possibles línies de sortida de l’actual recessió. Aquesta intervenció ha estat presentada i moderada per Josep Maria Carnicero, vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona i vicepresident de la secció de Comptabilitat, en representació del Col.legi.

Així mateix, en el V Congrés de l´ACCID s’ha fet entrega a Josep Maria Gassó Vilafranca del Premi a la Trajectòria Empresarial, en reconeixement a les seves valuoses aportacions durant els seus 40 anys en la professió. Doctor en Ciències Econòmiques, Gassó Vilafranca va ser president del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya entre 1987 i 1999 i president del Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España entre 1999 i 2006.
Intervenció de Josep Maria Carnicero, vocal de la Junta de Govern del Col.legi i vicepresident  de la secció de Comptabilitat, en el V Congrés de l'ACCID

No hay comentarios:

Publicar un comentario