viernes, 9 de noviembre de 2012

Taller “GUIA PRÀCTICA ADMINISTRADOR CONCURSAL”



Els “Tallers Concursals” són un nou format de seminari la Secció Concursal i Actuacions Judicials. Els Tallers Concursals tenen com a principal objectiu proporcionar als administradors concursals més novells i als empleats de despatxos concursalistes una formació específica de com, quan i què fer quan els nomenen per primera vegada en un concurs.

En definitiva, es tracta de preparar als nous professionals concursalistes, pas a pas, a través d’una lliçó pràctica del concurs, des del nomenament a la conclusió del concurs, repassant els elements processals més importants.

El curs pretén proporcionar els coneixements i l’experiència necessaris perquè els alumnes puguin afrontar amb qualitat i professionalitat els seus primers nomenaments com a administradors concursals. Els encarregats de dur a terme aquesta tasca són dos administradors concursals amb una dilatada experiència pràctica al llarg de la seva trajectòria professional dins l’àmbit concursal. Per una banda, Cristian Valcárcel és advocat i Administrador concursal. Per l’altra, Rodrigo Cabedo, Titulat Mercantil, Economista, llicenciat en Dret i Administrador concursal.

Lloc: 19 i 27 de novembre i 3 i 11 de desembre de 2012 (12 hores lectives)
Data i hora: de 16.30 a 19.30 h
Lloc: Aules del Col•legi c/ Moià 1 / Tuset 3, 3ª planta Barcelona

Programa
Inscripcions

No hay comentarios:

Publicar un comentario