lunes, 16 de abril de 2012

Taller “Implantació d’un manual de control de qualitat intern”



Els propers 26 i 27 d’abril tindrà lloc el taller “Implantació d’un manual de control de qualitat intern en auditors individuals i petites societats d’auditoria”. El taller va dirigit especialment a auditors de comptes, socis i personal de societats d’auditoria i responsables de qualitat.

Fins l’any 2009 els controls de qualitat que duia a terme l’ICAC (Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes) se centraven en la revisió de la qualitat d'un treball concret d'auditoria. Des del 2010, els controls de qualitat han passat a revisar els sistemes de control de qualitat dels auditors de comptes i societats d'auditoria. Aquesta actuació revisora té per objecte comprovar l'existència, adequació a l'estructura de la firma, aplicació i eficàcia del sistema de control de qualitat intern, en compliment del previst per la Norma de Control de Qualitat Intern publicada per Resolució de l’ICAC del 22/12/2010.

Els auditors de comptes i les societats d'auditoria hauran d'haver implementat sistemes de control de qualitat en compliment d'aquesta Norma amb anterioritat a l'1 de gener de 2013.

El ponents d’aquest taller (compost per 12 hores lectives) seran:
.Eladio Acevedo, titulat mercantil i empresarial, economista, graduat en Dret, auditor de comptes exercent i professor d’Economia Financera i Comptabilitat a la Universitat Pontificia de Comillas ICADE. És el secretari general del REGA.
.Xavier Amargant, membre de la Subcomissió de Control de Qualitat del REGA, revisor (en excedència) d’auditories del REGA adscrits als convenis de col•laboració amb l’ICAC. És auditor de Comptes.

Programa
Inscripcions

Horari: 26 d’abril, de 10.00 a 14.00 h; 27 d’abril, de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h.
Més informació: info@empresistesbcn.cat o Telf. 933 620 420

No hay comentarios:

Publicar un comentario