viernes, 20 de abril de 2012

Seminari “Actualització fiscal 2012” (mesures urgents)



La situació de crisi actual, les mesures de contenció de la despesa o la reducció del dèficit a instàncies d’Europa, està obligant als governs autonòmic i estatal a aprovar noves disposicions legislatives per a intentar superar aquesta crisi. El pròxim dijous 3 de maig es tractaran al seminari “Actuació fiscal 2012” totes les novetats de caràcter fiscal que el Govern ja ha aprovat i altres que estan en tràmit parlamentari.


El seminari se centrarà en els canvis més importants que afecten al sistema tributari en el marc del RDL 12/2012, de 30 de març, on s’aprova un paquet de mesures tributàries i administratives, dirigides a la reducció del dèficit públic. No deixant de banda, però, que la Reforma Laboral aprovada pel RDL 3/2012, incorpora diverses novetats amb incidència fiscal que cal tenir en compte.

Per últim, tot i estar en fase de tramitació, es comentaran els aspectes més importants que introdueix l’avantprojecte de llei de mesures de lluita contra el frau, per analitzar les novetats tributàries que incorpora el Projecte de Llei de PGE de 2012.

El ponent serà Jordi Bertrán, economista i assessor fiscal al Gabinet Garcia Hoffmann-Bertrán Asesores. És soci de Tax Report ITL, especialitzada en l'elaboració d'informes i documentació relativa a operacions vinculades i preus de transferència; i és excap del Servei (en excedència) d'Informació i assistència al contribuent en la Delegació Especial de l’AEAT de Catalunya. A més, pertany al Cos de Tècnics de Gestió Tributària i és membre de l'Asociació Española d'Asesores Fiscales (AEDAF)

Dia: 8 de maig de 2012
Hora: de 16.00 a 20.00 hores
Lloc: Hotel Barceló Sants (Plaça Països Catalans, s/n)
Més informació: info@empresistesbcn.cat o Telf. 933 620 420

Programa
Inscripció


No hay comentarios:

Publicar un comentario