jueves, 12 de abril de 2012

Anàlisi pràctica de l’Estat de Fluxos d’Efectiu



Conèixer en profunditat l’Estat de Fluxos d’Efectiu (EFE) ens ajuda a determinar i analitzar l’evolució de la tresoreria líquida al llarg de l’exercici, així com a detectar les inversions i les desviacions entre el resultat i el saldo final. El seminari del Col·legi el pròxim 25 d’abril pretén facilitar pautes que ajudin als professionals en l’aplicació pràctica d’aquesta eina.

L’Estat de Fluxos d’Efectiu (EFE) forma part integrant dels comptes anuals, i té una gran transcendència i significació a l’hora d’analitzar-lo, perquè ens ajuda a determinar, valorar i analitzar, com ha evolucionat la tresoreria líquida de la companyia al llarg de l’exercici. A més, ens justifica plenament el perquè de moltes desviacions entre el Resultat i el saldo final, i el que és més important, ens permet conèixer molt bé quines inversions ha fet l’empresa i com les ha finalitzat. És sens dubte, una eina de gran utilitat per els diferents estaments de la pròpia companyia (tresorers, controllers, directors generals, consell d’administració, etc.).

Josep Maria López Serra, diplomat en Ciències Empresarials i Auditor i Censor Jurat de Comptes serà el ponent del seminari. A més, és soci-director de Guasch-López Auditors SL.

La impartició del seminari es desenvoluparà des d’una perspectiva eminentment pràctica per tal de facilitar les pautes necessàries que ajudin als professionals implicats a comprendre la seva aplicació.

Dia: dimecres 25 d’abril de 2012
Hora: 19.00 - 21:45 hores
Lloc: Auditori del Col•legi – C/ Moià 1 / Tuset 3, 3ª planta. Barcelona
Més informació: info@empresistesbcn.cat o Telf. 933 620 420

Programa
Inscripcions

No hay comentarios:

Publicar un comentario