jueves, 1 de marzo de 2012

Debats oberts de Consultoria Fiscal



El proper dijous 8 de març, tindrà lloc la reunió quinzenal de la Secció d’Assessors Fiscals. En aquesta ocasió, el debat obert girarà entorn la “Quitació” i els seus efectes sobre l’impost de societats.

El debat es dividirà en dues parts: de 17.30 a 18.30 h el debat estarà dirigit per Enric Coromominas i Tomàs Parra; ambdós membres de la Comissió Tècnica de la Secció d’Assessors Fiscals.

La segona part, a partir de les 18.30 hores, serà una sessió monogràfica sobre: L’Anàlisi i conclusions extretes de la recent sentència del tribunal suprem 10/11/2011, sobre el tractament comptable de la “Quitació” en els concursos de creditors i els seus efectes sobre l’impost de societats. En aquesta part, el ponent serà Avelino Vázquez, vicedegà president de la Secció d’Assessors Fiscals.

Els debats són dirigits per companys membres de la Comissió Tècnica de la Secció d’Assessors Fiscals. Es tracta de reunions participatives amb companys que exerceixen la professió i que comparteixen entre els assistents el coneixement i experiència envers dubtes interpretatius de normes tributàries. Les consultes només es plantegen personalment durant les sessions i no fora d'elles.

Una altra alternativa per a resoldre consultes tributàries, pot ser utilitzar el “Servei de Consultes” del REGAF, del Consejo Superior de Colegios de Titulados Mercantiles y Empresariales de España

Inscripcions
Lloc: Auditori del Col•legi – C/ Moià 1 / Tuset 3, 3ª planta. Barcelona
Més informació

No hay comentarios:

Publicar un comentario